Domov >  Novice > V Šoštanju razglasili najboljše športnike (19.04.2017) Ostale novice

Sinoči so v šoštanjskem Kulturnem domu po nekaj letnem premoru znova razglasili najboljše na športnem področju.

Na zanimivi prireditvi so se predstavili najbolj perspektivni mladi športniki ter športnice, trenerji in organizatorji. Športnik leta je postal odbojkarski reprezentant Jan Klobučar.Za odlične športne dosežke so s priznanjem nagradili smučarskega skakalca in A reprezentanta Aljaža Osterca. Za posebne športne dosežke sta prejeli priznanji judoistka Tea Laznik in atletinja Barbara Kladnik. Najperspektivnejši športnik je postal košarkar Jan Kosi.Za najboljšo ekipo so razglasili twirling klub, za najboljšega trenerja je bil izbran Zoran Kedačič, trener slovenskih odbojkarskih prvakov. Priznanje za zaslužnega športnega delavca je prejel Alimpije Košarkoski. Med gosti so bili Maja Mihalinec, župan Darko Menih, predsednica Športne zveze Šoštanj Brina Skornšek in predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik in predstavnik OKS Boris Cvelbar. Obiskovalci so se sprostili ob športnih video spotih in glasbeno plesnim programom s pevko Anamarijo Mežnar, plesalkami Plesnega mojstra in nastopom Twirling kluba.