Domov >  Novice > Urnik za počitniški program 2017 (18.02.2017) Ostale novice

Urnik se lahko še spremeni. Pohod bo v primeru lepega vremena. V primeru spremembe bo objavljeno na spletu. Hvala za razumevanje Lepo vabljeni

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek
9.00 - 10.00 Ples    Lea - Plesni mojster   Ples     Lea - Plesni mojster Rokomet (Katja Sešel) OBV Karate Klub Velenje OBV KK Velenje
10.00 - 11.00 Ples    Lea - Plesni mojster Ples     Lea - Plesni mojster Rokomet (Kata Sešel) OBV Do 10.30 OBV Do 10.30
11.00 - 12.00         Rokomet Katja Sešel Plezanje (ŠAO) Odbojka OK Topolšica Rokomet 10.30-12.00 Rokomet 10.30-12.00
12.00 - 13.00 Rokomet Do 12.30 Plezanje (ŠAO) Odbojka Do 12.30 Pohod   Odbojka OK Topolšica
13.00 - 14.00 Košarka KK Elektra 12.30-14.00 Osnove borilnih veščin Kegljanje KK Šoštanj Pohod Odbojka OK Topolšica