novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Že drugi udarec v kratkem času za šport v Šoštanju, umrl je Željko Spasojević (16.01.2014) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2577

Avtor: Tomaž Sinigajda

Bolezen je mnogo prehitro vzela Željka Spasojevića, nogometaša z največ nastopi v dresu velenjskega Rudarja in tudi nekdanjega nogometaša Olimpije. Željo je bil velik ljubitelj športa, športni delavec ter reden gost sveh športnih tekem v Šoštanju.

V 41. letu starosti se je poslovil Željko Spasojević. Dolgoletni nogometaš velenjskega Rudarja je izgubil bitko z zahrbtno boleznijo. V spominu bo ostal kot rekorder po številu nastopov v dresu Rudarja, igral pa je tudi za druge klube, denimo za ŠmartnoKorotan in ljubljansko Olimpijo

1. SNL je Spasojević, ki je po koncu profesionalne kariere še vedno rad igral nogomet, odigral skupno 228 tekem in dosegel 37 zadetkov. 

Kljub bolezni je nadaljeval svojo športno pot kot igralec v domačem NK Šoštanj in kot športni delavec ter zanesenjak v Športnem društvu Šoštanj. Aktivno je sodeloval tudi pri aktivnosti Športne zveze Šoštanj. Bil pa je tudi reden gost in zvest navijač  na vseh  športnih tekmah v Šoštanju.

Željko počivaj v miru!   

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh