novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Minuli vikend so se zaključili dnevi rekreacije 2013 (16.10.2013) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2365

Avtor: Tomaž Sinigajda

S končanim jubilejnim 10. memorialom Matjaža Natka, ki je potekal minuli vikend, so se zaključili dnevi rekreacije 2013.

Končali so se letošnji dnevi rekreacije. Udeležba na letošnjih aktivnostih je bila solidna in primerljiva s prejšnjimi leti. Največja udeležba je bila na planinskem pohodu na najvišji vrh občine Šoštanj, na Smrekovec. Edine aktivnosti, ki se niso izvedle, bodisi zaradi premalo udeležencev oz ne prijav, so bile: rekreativni turnir v odbojki, rekreativni turnir v košarki in rekreativni tek v naravi. Vseh udeležencev skupaj je bilo nekaj čez 550. ŠZŠ je zadovoljna z izvedbo vseh aktivnosti in se zahvaljuje vsem društvom, ki so korektno izvedle svoje aktivnosti.

2013_UdelezbaDR

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh