Domov >  Novice > Podelitev priznanj naj športnikom občine Šoštanj za leto 2011 (21.09.2012) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1939

Z namenom popularizacije športne dejavnosti ter z namenom nagrajevanja naporov in dosežkov posameznikov, ekip in društev, Športna zveza Šoštanj že od leta 2000 razglaša in podeljuje priznanja najboljšim posameznikom, ekipam in društvom, ki so športno aktivni na področju Občine Šoštanj.

Včeraj je v kulturnem domu Šoštanj potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim športnikom v Občini Šoštanj za leto 2011. Nagrade so podeljevali; predsednik ŠZŠ g. Nino Ošlovnik, predsednik NO ŠZŠ g. Matjaž Klemenčič, podžupan občine Šoštanj g. Vojko Krneža in župan občine Šoštanj g. Darko Menih. Prireditev je bila popestrena z glasbenim programom oz nastopom odlične skupine Free Guns, plesnimi točkami plesalk OŠ Karla Destovnika Kajuha Šoštanj (Lare Goršek in Lare Krneža) in nastopom mladega vijolinista Boruta Ringa. Delček svojih bogatih športnih spominov je z nami delila tudi ena izmed legend šoštanjskega športa, g. Bogdan Železnik.

DOBITNIKI PRIZNANJ ZA LETO 2011

B - PRIZNANJE NAJBOLJŠI ŠPORTNI EKIPI -   ČLANSKA EKIPA OK ŠOŠTANJ TOPOLŠICA

C - PRIZNANJE PERSPEKTIVEMU ŠPORTNIKU - Induvidualni šport;  Aljaž Osterc (ŠD Zavodnje)

C - PRIZNANJE PERSPEKTIVEMU ŠPORTNIKU - Kolektivni šport; Jan Rizman (KK Elektra)

D - PRIZNANJE PERSPEKTIVNI ŠPORTNI EKIPI - KADETSKA EKIPA U16 KK ELEKTRA

G - PRIZNANJE NADPOVPREČNO USPEŠNEMU ČLANU ŠPORTNEGA DRUŠTVA, KI IMA STALNO BIVALIŠČE IZVEN OBČINE ŠOŠTANJ - ŽIGA ZAGORC (KK Elektra)

I - PRIZNANJE ŠPORTNEMU DRUŠTVU - ŠALEŠKI BRIDGE KLUB

J - PRIZNANJE ZASLUŽNEMU ŠPORTNEMU DELAVCU ZA ORGANIZACIJSKO DELO - TEJA PODGORŠEK

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in jim želimo uspešno športno leto 2012.