novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Postani član KK Elektra za leto 2012 (07.09.2012) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2199

Avtor: Tomaž Sinigajda

Kot je že v navadi iz preteklih let, lahko tudi letos z plačilom letne članarine, ki znaša 15 eur, postanete član KK Elektra. Članstvo v KK Elektra Vam prinaša lepo število ugodnosti.

Kot je v KK Elektra v navadi že iz preteklih let, lahko tudi letos z plačilom letne članarine, ki znaša 15 eur, postanete član KK Elektra.

Položnica za plačilo članarine, je bila že pred dnevi poslana po pošti vsem lanskoletnim članom prejeli po pošti. V kolikor je niste prejeli, je najbolje da kontaktirate sekretarja kluba in prejeli jo boste na domači naslov.

 Z članstvom imate naslednje ugodnosti:

·         brezplačen vstop na vse domače tekme KK Elektra v sezoni 2012-13

·         možnost aktivnega sodelovanaj v organih kluba, predvsem na letni skupščini kluba (letos bo skupščina potekala 21.9.2012 ob 18.00 v Šoštanju, v kolikor želite aktivno sodelovati je plačilo članarine za leto 2012 obvezno) ·         15 % popust v trgovini Humell v Velenju

·         20 % popust v trgovini AND1 v Ljubljani

·         10 % popust v trgovini CICLO sport v Velenje

·         10 % popust v trgovini MAXI ROSSI v Celju  

 

Več informacij dobite pri sekretarju KK Elektra, ki je dosegljiv na 031 429 319 oz na emailu tomaz.sinigajda@kk-elektra.si       

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh