Domov >  Novice > Postani član KK Elektra za leto 2012 (07.09.2012) Ostale novice

Kot je že v navadi iz preteklih let, lahko tudi letos z plačilom letne članarine, ki znaša 15 eur, postanete član KK Elektra. Članstvo v KK Elektra Vam prinaša lepo število ugodnosti.

Kot je v KK Elektra v navadi že iz preteklih let, lahko tudi letos z plačilom letne članarine, ki znaša 15 eur, postanete član KK Elektra.

Položnica za plačilo članarine, je bila že pred dnevi poslana po pošti vsem lanskoletnim članom prejeli po pošti. V kolikor je niste prejeli, je najbolje da kontaktirate sekretarja kluba in prejeli jo boste na domači naslov.

Z članstvom imate naslednje ugodnosti:

·         brezplačen vstop na vse domače tekme KK Elektra v sezoni 2012-13

·         možnost aktivnega sodelovanaj v organih kluba, predvsem na letni skupščini kluba (letos bo skupščina potekala 21.9.2012 ob 18.00 v Šoštanju, v kolikor želite aktivno sodelovati je plačilo članarine za leto 2012 obvezno) ·         15 % popust v trgovini Humell v Velenju

·         20 % popust v trgovini AND1 v Ljubljani

·         10 % popust v trgovini CICLO sport v Velenje

·         10 % popust v trgovini MAXI ROSSI v Celju

Več informacij dobite pri sekretarju KK Elektra, ki je dosegljiv na 031 429 319 oz na emailu tomaz.sinigajda@kk-elektra.si