novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Kadeti KK Elektra gostovali v Srbiji (06.09.2012) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1804

Avtor: Tomaž Sinigajda

Pred pričetkom prvenstva v 1.SKL za kadete se košarkarji Elektre intenzivno pripravljajo in marljivo trenirajo. V sklopu priprav na prihajajočo sezono je bila naša ekipa povabljena na močan pripravljalni turnir v Srbijo. Turnir je potekal od 22.8. do 26.8.2012 v mestu Zaječar (Srbija).  

V prihajajoči sezoni kadetska ekipa U16 KK Elektra cilja v zgornjo polovico prvenstvene lestvice in udeležba na močnem mednarodnem turnirju v Srbiji je bila neprecenljiva izkušnja in priložnost za izpopolnjevanje košarkarskega znanja. Prav tako so naši kadeti v Srbiji v dobri luči predstavljali mesto Šoštanj.

Poleg KK Elektra so na turnirju nastopale tudi kadetske ekipe KK Zaječar, KK Bor in KK Mladost iz Čačka.

Prvo tekmo so naši kadeti igrali proti domačinom iz Zaječarja in zmagali z rezultatom 79-65. V ekipi Zaječarja je igral igralec ki je bil med 15 najboljših v srbski kadetski reprezentanci.

Drugo tekmo na turnirju so naši kadeti zgubili proti ekipi Mladost iz Čačka z rezultatom 53-77. V ekipi iz Čačka je prav tako igral igralec ki je bil med 15 najboljših v srbski kadetski reprezentanci.

Tretjo tekmo so naši kadeti zmagali proti ekipi iz Bora z rezultatom 71-57.

KK Elektra je tako zasedla končno 2. mesto.

Mesto Zaječar se je izkazalo za izjemno gostoljubnega.V prostem času so igralci in oba trenerja obiskali mestno hišo, kjer so spoznali župana mesta Zaječar. Obiskali in ogledali pa so si tudi tovarno našega podjetja Gorenja iz Velenja.   

Na poti nazaj so se naši kadeti ustavili še v Beogradu in odigrali tekmo z ekipo Crvene zvezde v kateri so bili igralci letnik 1998, tako da so naši mlajši  igralci (pionirji) dobili priložnost in se dobri luči pokazali ter zmagali z rezultatom 83-65.     

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh