novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Predstavitev športnih društev na OŠ Karla Destovnika Kajuha Šoštanj (04.09.2012) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1910

Avtor: Tomaž Sinigajda

Danes, 4.9.2012, je na OŠ Šoštanj potekala predstavitev športnih klubov in društev, ki so člani Športne zveze Šoštanj. Na tem dogodku so se predstavili Elektra Šoštanj,  OK Šoštanj Topolšica, Namiznoteniški klub Spin, Judo klub Jaka, Šahovski klub Šoštanj, NK Šoštanj, Šahovski klub Šoštanj, Rokometno društvo Sebastjan Sovič in Društvo tabornikov rod Pusti grad Šoštanj.

Predstavitve košarke in odbojke domačih prvoligaških klubov sta se udeležili obe članski ekipi omenjenih moštev. Preko iger, trikov z žogo in igre so vsi, ki so predstavljali svoj šport, otrokom od 1. do 5. razreda OŠ Šoštanj, predstavili možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.. Predstavitve društev so bile odlično obiskane. Otroci so pri košarki navdušeno skušali pravilno vreči na koš in se preko kratkega poligona naučiti kako pravilno voditi žogo. Najpogumnejši pa so oblekli dres članske ekipe in se pomerili z izbranim igralcem članske ekipe v igri 1 na 1. Pri odbojki so se naučili kako pravilno odbiti žogo, pri rokometu in nogometu kako zadeti gol, pri šahu potrpljenja, strategije in logičnega razmišljanja, pri judu discipline in nekaj metov, pri namiznem tenisu so spoznavali osnove igre, pri tabornikih pa so spoznali kaj so sploh taborniki in kaj se pri njih dogaja.


Nikoli se ne ve kdo od teh otrok bo naslednja zvezda slovenske košarke, odbojke, nogometa ali katerega drugega športa. Morda pa se jih bo samo usmerilo v zdrav način življenja, ki bo poln športa. In ravno zato so tovrstne predstavitve izjemno pomembne. 

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh