novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Tudi letos brezplačne šole košarke v Šaleški dolini (04.09.2012) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2224

Avtor: Tomaž Sinigajda

Šola košarke predstavlja začetek v razvoju igralskega kadra. V to šolo se vključujejo osnovnošolski otroci, ki še nimajo osnovnega znanja iz te popularne in množične igre. Tu se prvič srečujejo z vsemi osnovami te igre in spoznavajo skupinsko delo. Šolo košarke obiskuje več kot 100 otrok iz Šaleške doline. Letos pa svojo dejavnost še dodatno širimo na OŠ Gustav Šilih in OŠ Miha Pintar Toledo.

Šola košarke ima v našem klubu že dolgoletno tradicijo. Vadba otrok je, za razliko od ostalih športnih klubov, povsem brezplačna. Vašemu otroku ponuja kvalitetno vadbo pod nadzorom usposobljenih trenerjev, druženje in zabavo s sovrstniki ter možnost pridobitve osnov znanja košarkarske igre.

Posameznikom, ki osvojijo osnovna znanja košarke, je omogočen prehod k mlajšim pionirjem ali pionirjem KK Elektra. Šole košarke se bodo letos izvajale na OŠ Šoštanj, OŠ Šmartno ob Paki, OŠ Šalek, OŠ Livada in OŠ Gorica! Novost pa je letos prvič tudi šola košarke na OŠ Miha Pintar Toledo in OŠ Gustav Šilih. Za predšolske otroke pa je organizirana MALA ŠOLA KOŠARKE. Vabljeni k obisku.

Več informacij o terminih vadbe in trenerjih dobite na spodnji povezavi.

ŠOLA KOŠARKE 

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh