novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > NTK Spin Šoštanj osvojil prvo mesto v B skupini lige Sava-Savinja (26.03.2012) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1953

Člani in članice Namiznoteniškega kluba SPIN Šoštanj so v sezoni 2011/2012 lige Sava - Savinja po jesenskem delu odigrali in zaključili spomladanski del tekem.

Brez poraza v spomladanskem delu, so osvojili, odlično, prvo mesto. NTK Spin je osvojil 30 točk, drugo in tretje mesto s 26 točkami si delita ekipi NTK Trbovlje in NTK Vrhovo, ki sta zaostali za 4 točke, na četrtem mestu se s 16 točkami nahaja NTK Radeče. Peto in šesto mesto si delita ekipi iz Brestanice in Tabora, ki sta zaostali za prvim nosilcem za šest točk. Sledijo jim NTK Hrastnik, NTK Esot Laško in NTK Marija Gradec. Ta uspeh je tekmovalcem in tekmovalkam NTK Spin v novi sezoni 2012/2013 zagotovil nastope na tekmah v A skupini lige Sava - Savinja.

Za NTK Spin so igrali naslednji tekmovalci: Rajko Veronik, Jožef Mazej, Andrej Sušec, Jolanda Belavič, Polona Belavič, Roman Kavšak in Franc Fajdiga. Tekmovalci, tekmovalke, kakor tudi člani in članice kluba NTK Spin Šoštanj, so z razpletom končnega dela tekmovanj zelo zadovoljni, saj so z uspešnimi nastopi doma in v gosteh dosegli želeni cilj.

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh