Domov >  Novice > NTK Spin Šoštanj osvojil prvo mesto v B skupini lige Sava-Savinja (26.03.2012) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1953

Člani in članice Namiznoteniškega kluba SPIN Šoštanj so v sezoni 2011/2012 lige Sava - Savinja po jesenskem delu odigrali in zaključili spomladanski del tekem.

Brez poraza v spomladanskem delu, so osvojili, odlično, prvo mesto. NTK Spin je osvojil 30 točk, drugo in tretje mesto s 26 točkami si delita ekipi NTK Trbovlje in NTK Vrhovo, ki sta zaostali za 4 točke, na četrtem mestu se s 16 točkami nahaja NTK Radeče. Peto in šesto mesto si delita ekipi iz Brestanice in Tabora, ki sta zaostali za prvim nosilcem za šest točk. Sledijo jim NTK Hrastnik, NTK Esot Laško in NTK Marija Gradec. Ta uspeh je tekmovalcem in tekmovalkam NTK Spin v novi sezoni 2012/2013 zagotovil nastope na tekmah v A skupini lige Sava - Savinja.

Za NTK Spin so igrali naslednji tekmovalci: Rajko Veronik, Jožef Mazej, Andrej Sušec, Jolanda Belavič, Polona Belavič, Roman Kavšak in Franc Fajdiga. Tekmovalci, tekmovalke, kakor tudi člani in članice kluba NTK Spin Šoštanj, so z razpletom končnega dela tekmovanj zelo zadovoljni, saj so z uspešnimi nastopi doma in v gosteh dosegli želeni cilj.