Domov >  Novice > 13. Menihov memorial v Namiznem tenisu (20.02.2012) Ostale novice

Namiznoteniški klub Spin Šoštanj je, 11.2.2012, v Osnovni šoli Šoštanj, Podružnica Topolšica, organiziral 13. Menihov memorial – mednarodni turnir v namiznem tenisu, za veterane in rekreativne igralce.

Uvodni del tekmovanja sta z Zumba plesom popestrili Neža in Rebeka. V nadaljevanju sta prisotne nagovorila in pozdravila, župan Občine Šoštanj gospod Darko Menih in gospa Majda Menih. Na turnirju sta bili prisotni tudi Špela Menih Novak in Urška Menih Dokl. Poleg slovenskih tekmovalcev, ki so prišli iz oddaljenih krajev in sicer iz primorske, dolenjske, gorenjske, štajerske in Prekmurja se je turnirja udeležila tudi tekmovalka iz Kitajske. Mednarodni turnir v namiznem tenisu je potekal v športnem duhu in na visokem nivoju. Vodil ga je namiznoteniški strokovnjak, sodnik in dolgoletni član Namiznoteniške zveze Slovenije, gospod Franci Bartol. Udeležilo se ga je 70 tekmovalcev. Po končanem delu tekmovanja je najvišje uvrščenim, v kategoriji nad 65 let, podelila pokale in kolajne gospa Majda Menih, v kategoriji od 55 do 65 let Urška Menih Dokl, v ženski kategoriji je podelil priznanja Anton Leber, podpredsednik NTK Spin, v vseh ostalih kategorijah pa je priznanja podelila Mirjana Ramšak, predsednica NTK Spin. Naključno izbrani udeleženci tekmovanja so na koncu tekmovanja prejeli praktične nagrade. Naš moto turnirja ni samo spomin na vse, ki se jih radi spominjamo, temveč je tudi znamenje veselega doživetja, saj se takrat srečamo s prijatelji namiznega tenisa. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem sponzorjem, ki so nam omogočili izvedbo turnirja: družini Menih, Občini Šoštanj, Športnemu društvu Šoštanj, Osnovni šoli Šoštanj in gospodu Hermanu Pergovniku, predsedniku Krajevne skupnosti Topolšica.

MOŠKI DO 45 LET:

1.     ŽGANK MATEVŽ

2.     VOK TOMAŽ

3.-4. PETELINC MIHA

3.-4. MAZEJ JOŽEF

1. T  PEJOVNIK JANEZ

ŽENSKE – ENOTNA KATEGORIJA:

1.     BELAVIČ POLONA

2.     BELAVIČ JOLANDA