novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Predstavitev športnih društev na OŠ Šoštanj (05.09.2011) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2114

Avtor: Tomaž Sinigajda

Danes, 5.9.2011, je na OŠ Šoštanj potekala predstavitev športnih klubov in društev, ki so člani Športne zveze Šoštanj. Na tem dogodku so se poleg KK Elektra predstavili še OK Šoštanj Topolšica, namiznoteniški klub Spin, Judo klub, šahovski klub Šoštanj, NK Usnjar in društvo tabornikov rod Pusti grad Šoštanj.

Predstavitve košarke in domačega kluba se je udeležila članska ekipa KK Elektra. Preko iger, košarkarskih trikov in igre so otrokom od 1. do 5. razreda OŠ Šoštanj predstavili košarkarsko igro. Predstavite KK Elektra je bila, tako kot tudi druge, odlično obiskana. Otroci so se navdušeno skušali pravilno vreči na koš in se preko kratkega poligona naučiti kako pravilno voditi žogo. Najpogumnejši pa so oblekli dres članske ekipe in se pomerili z izbranim igralcem članske ekipe v igri 1 na 1.

Nikoli se ne ve kdo od teh otrok bo naslednja zvezda slovenske košarke ali katerega drugega športa. Morda pa se jih bo samo usmerilo v zdrav, poln športa, način življenja. In ravno zato so tovrstne predstavitve izjemno pomembne in se jih KK Elektra vedno z veseljem udeleži. 

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh