novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Tudi KK Elektra na slavnostnem mimohodu društev Občine Šoštanj (27.06.2011) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1866

Avtor: Tomaž Sinigajda

Včeraj je v Šoštanju potekal svečani mimohod društev, ki delujejo v Občini Šoštanj. Svečani mimohod društev je bila samo ena od mnogih prireditev ob 100 - obletnici mesta Šoštanj.

Na mimohodu, ki si ga je ogledalo tudi lepo število ljudi in iz posebne tribune tudi župan občine Šoštanj g. Darko Menih z gosti, so sodelovala vsa društva, ki delujejo v Občini Šoštanj. Med njimi se je predstavil tudi košarkarski klub Elektra, katere barve so zastopali mladi člani kluba, ki so najbolj nazorno pokazali usmeritev kluba in sicer delo z mladimi.

Prireditev je povezovala legenda športa v Občini Šoštanj, g. Toni Rehar, ki je ob opisu KK Elektra izpostavil dolgoletno tradicijo kluba, delo z mladimi in tesno povezanost z generalnim sponzorjem Termoelektrarno Šoštanj.

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh