novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > V ponedeljek predstavitev športnih aktivnosti (03.09.2009) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2862

Avtor: Nino Ošlovnik

Športna zveza Šoštanj v sodelovanju s Osnovno šolo Šoštanj  pripravlja  promocijsko  aktivnost z nazivom: PREDSTAVITEV ŠPORTNIH AKTIVNOSTI ZA OSNOVNOŠOLCE.

V ponedeljek predstavitev športnih aktivnosti

Športna zveza Šoštanj v sodelovanju s Osnovno šolo Šoštanj  pripravlja  promocijsko  aktivnost z nazivom: PREDSTAVITEV ŠPORTNIH AKTIVNOSTI ZA OSNOVNOŠOLCE.

To aktivnost bomo  izvedli v ponedeljek, 7. septembra 2009 od 10. do 12.30 ure v telovadnici Osnovne šole Šoštanj. V tem času bodo telovadnico obiskali vsi učenci OŠ Šoštanj, od najmlajših do devetošolcev. Zato bo ta aktivnost izvrstna promocija za  posamezna športna društva in klube ter možnost za pridobivanje novih članov in tekmovalcev. V telovadnici bo prostora dovolj, zato pozivam vsa zainteresirana športna društva in klube, da izkoristijo to promocijsko aktivnost in s  svojo predstavitvijo sodelujejo pri informiranju mladih o športnih aktivnostih zanje. Način predstavitve je prepuščen vsakemu posameznemu društvu oz. klubu, bodo pa na voljo športni rekviziti, ki jih šolska telovadnica premore. Za vsako predstavitev posamezne športne panoge bo v telovadnici namenjen določen prostor velikosti cca. 25m2, po potrebi pa lahko tudi več.

Sodelovanje je za športna društva oz. klube, člane ŠZŠ, BREZPLAČNO

 

Omenjeni subjekti:
ŠPORTNA ZVEZA ŠOŠTANJ

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh