Domov >  Novice > V ponedeljek predstavitev športnih aktivnosti (03.09.2009) Ostale novice

Avtor: Nino Ošlovnik

Športna zveza Šoštanj v sodelovanju s Osnovno šolo Šoštanj  pripravlja  promocijsko  aktivnost z nazivom: PREDSTAVITEV ŠPORTNIH AKTIVNOSTI ZA OSNOVNOŠOLCE.

V ponedeljek predstavitev športnih aktivnosti

To aktivnost bomo  izvedli v ponedeljek, 7. septembra 2009 od 10. do 12.30 ure v telovadnici Osnovne šole Šoštanj. V tem času bodo telovadnico obiskali vsi učenci OŠ Šoštanj, od najmlajših do devetošolcev. Zato bo ta aktivnost izvrstna promocija za  posamezna športna društva in klube ter možnost za pridobivanje novih članov in tekmovalcev. V telovadnici bo prostora dovolj, zato pozivam vsa zainteresirana športna društva in klube, da izkoristijo to promocijsko aktivnost in s  svojo predstavitvijo sodelujejo pri informiranju mladih o športnih aktivnostih zanje. Način predstavitve je prepuščen vsakemu posameznemu društvu oz. klubu, bodo pa na voljo športni rekviziti, ki jih šolska telovadnica premore. Za vsako predstavitev posamezne športne panoge bo v telovadnici namenjen določen prostor velikosti cca. 25m2, po potrebi pa lahko tudi več.

Sodelovanje je za športna društva oz. klube, člane ŠZŠ, BREZPLAČNO

Omenjeni subjekti: