Domov >  Novice > Jesenska obvestila Športne zveze Šoštanj (28.11.2007) Ostale novice

Avtor: Bojan Rotovnik

Športna zveza Šoštanj je vsem društvom/klubom, članom ŠZŠ, posredovala jesenska obvestila z obilico zanimivosti in napovedmi prihodnjih dogodkov.

Jesenska obvestila Športne zveze Šoštanj

Pošiljamo vam nekaj obvestil Športne zveze Šoštanj:

• Športna zveza Šoštanj pripravlja projekt izdaje posebne knjige z delovnim naslovom ZGODOVINA ŠPORTA V ŠOŠTANJU. V tej knjigi bodo predstavljene vse športne panoge, ki so v organizirani obliki potekale na področju občine Šoštanj. V okviru predstavitev športnih panog pa bodo predstavljena tudi posamezna društva/klubi, ki delujejo v določeni panogi. Vsa splošna športna društva bodo predstavljena v skupini športna rekreacije. Celotna knjiga bo namenjena objavi različnih pomembnih podatkov iz zgodovine in objavi čim več fotografij. V prilogi vam pošiljamo VPRAŠALNIK, ki nam ga izpolnjenega vrnite na naslov Športne zveze Šoštanj do petka, 11. januarja 2008. Vprašalnik je v digitalni obliki objavljen tudi na spletni strani ŠZŠ. Za vse informacije glede izpolnjevanja vprašalnika, prevzema in vračanja fotografij je pristojen glavni urednik knjige, Peter Rezman (041/987-634 ali peter.rezman@siol.net). Prosim za resnost pri izpolnjevanju in posredovanju vprašalnikov, saj bomo v knjigo vključili le tista društva/klube/panoge, ki bodo sodelovale pri pripravi vsebine knjige.
  • v novembrski številki LIST-a, na videostraneh KTV Šoštanja ter na spletnih straneh ŠZŠ je objavljen Razpis za podelitev priznanj ŠZŠ najboljšim športnikom, športnim društvom in športnim delavcem za dosežke v letu 2007. Vse vaše predloge za priznanja posredujte na obrazcih najkasneje do petka, 11. januarja 2008.
  • v četrtek, 31. januarja 2008, bo 11. redna in volilna skupščina ŠZŠ. Zato vam v prilogi pošiljam vabilo ter pooblastilo za udeležbo in evidenčni list za kandidate za funkcije v ŠZŠ za mandatno obdobje 2008-2012. Vse vaše predloge za kandidate za funkcije v ŠZŠ (predsednik, podpredsednik, člani upravnega odbora in člani nadzornega odbora) posredujte na obrazcih (evidenčni list) najkasneje do petka, 11. januar 2008. Hkrati vas pozivam, da zaradi pomembnosti skupščine OBVEZNO zagotovite prisotnost vašega predstavnika.
  • občina Šoštanj bo kmalu javno objavila razpis za sofinanciranje športnih programov v občini Šoštanj. Bodite pozorni na rok za oddajo vlog!
  • na zadnji seji UO ŠZŠ, ki je bila 13.11.2007, je bilo v članstvo ŠZŠ sprejeto Športno društvo Zavodnje.
V Šoštanju, 26. novembra 2007
Predsednik ŠZŠ: