novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Jesenska obvestila Športne zveze Šoštanj (28.11.2007) Ostale novice
Število vseh ogledov: 3253

Avtor: Bojan Rotovnik

Športna zveza Šoštanj je vsem društvom/klubom, članom ŠZŠ, posredovala jesenska obvestila z obilico zanimivosti in napovedmi prihodnjih dogodkov.

Jesenska obvestila Športne zveze Šoštanj


Pošiljamo vam nekaj obvestil Športne zveze Šoštanj:

  • Športna zveza Šoštanj pripravlja projekt izdaje posebne knjige z delovnim naslovom ZGODOVINA ŠPORTA V ŠOŠTANJU. V tej knjigi bodo predstavljene vse športne panoge, ki so v organizirani obliki potekale na področju občine Šoštanj. V okviru predstavitev športnih panog pa bodo predstavljena tudi posamezna društva/klubi, ki delujejo v določeni panogi. Vsa splošna športna društva bodo predstavljena v skupini športna rekreacije. Celotna knjiga bo namenjena objavi različnih pomembnih podatkov iz zgodovine in objavi čim več fotografij. V prilogi vam pošiljamo VPRAŠALNIK, ki nam ga izpolnjenega vrnite na naslov Športne zveze Šoštanj do petka, 11. januarja 2008. Vprašalnik je v digitalni obliki objavljen tudi na spletni strani ŠZŠ. Za vse informacije glede izpolnjevanja vprašalnika, prevzema in vračanja fotografij je pristojen glavni urednik knjige, Peter Rezman (041/987-634 ali peter.rezman@siol.net). Prosim za resnost pri izpolnjevanju in posredovanju vprašalnikov, saj bomo v knjigo vključili le tista društva/klube/panoge, ki bodo sodelovale pri pripravi vsebine knjige.
  • v novembrski številki LIST-a, na videostraneh KTV Šoštanja ter na spletnih straneh ŠZŠ je objavljen Razpis za podelitev priznanj ŠZŠ najboljšim športnikom, športnim društvom in športnim delavcem za dosežke v letu 2007. Vse vaše predloge za priznanja posredujte na obrazcih najkasneje do petka, 11. januarja 2008.
  • v četrtek, 31. januarja 2008, bo 11. redna in volilna skupščina ŠZŠ. Zato vam v prilogi pošiljam vabilo ter pooblastilo za udeležbo in evidenčni list za kandidate za funkcije v ŠZŠ za mandatno obdobje 2008-2012. Vse vaše predloge za kandidate za funkcije v ŠZŠ (predsednik, podpredsednik, člani upravnega odbora in člani nadzornega odbora) posredujte na obrazcih (evidenčni list) najkasneje do petka, 11. januar 2008. Hkrati vas pozivam, da zaradi pomembnosti skupščine OBVEZNO zagotovite prisotnost vašega predstavnika.
  • občina Šoštanj bo kmalu javno objavila razpis za sofinanciranje športnih programov v občini Šoštanj. Bodite pozorni na rok za oddajo vlog!
  • na zadnji seji UO ŠZŠ, ki je bila 13.11.2007, je bilo v članstvo ŠZŠ sprejeto Športno društvo Zavodnje.
V Šoštanju, 26. novembra 2007
Predsednik ŠZŠ:
Bojan Rotovnik
V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh