novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Športne aktivnosti za osnovnošolce (07.09.2007) Ostale novice
Število vseh ogledov: 4374

Avtor: Bojan Rotovnik

Športna zveza Šoštanj je v sodelovanju z Osnovno šolo Šoštanj in s podporo Fundacije za šport RS v petek, 7. septembra 2007, prvič pripravila novo promocijsko aktivnost z nazivom: PREDSTAVITEV ŠPORTNIH AKTIVNOSTI ZA OSNOVNOŠOLCE. Priložnost za ....

ŠPORTNE AKTIVNOSTI ZA OSNOVNOŠOLCE


Športna zveza Šoštanj je v sodelovanju z Osnovno šolo Šoštanj in s podporo Fundacije za šport RS v petek, 7. septembra 2007, prvič pripravila novo promocijsko aktivnost z nazivom: PREDSTAVITEV ŠPORTNIH AKTIVNOSTI ZA OSNOVNOŠOLCE.

Priložnost za predstavitev športih aktivnosti za osnovnošolce so izkoristili naslednji klubi oz. društva: Košarkarski klub Elektra, Odbojkarski klub Šoštanj Topolšica, Nogometni klub Šoštanj, Namiznoteniški klub SPIN Šoštanj, Ribiška družina Paka Šoštanj, Šahovski klub Šoštanj, Šaleški bridge klub ter Judo klub Velenje.

V času predstavitve, ki je trajala štiri šolske ure, so telovadnico v spremstvu učiteljev obiskali vsi osnovnošolci in se preko praktičnih prikazov seznanili z različnimi športnimi panogami ter z možnostmi vključitve v redno vadbo. Glede na dober odziv osnovnošolcev in sodelujočih športnih klubov oz. društev, je bil med vodstvom Osnovne šole Šoštanj in Športne zveze Šoštanj sklenjen dogovor, da bo prireditev postala tradicionalna.

FOTOGALERIJA!

Omenjeni subjekti:
OŠ ŠOŠTANJ
ŠPORTNA ZVEZA ŠOŠTANJ

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh