Domov >  Novice > Športne aktivnosti za osnovnošolce (07.09.2007) Ostale novice

Avtor: Bojan Rotovnik

Športna zveza Šoštanj je v sodelovanju z Osnovno šolo Šoštanj in s podporo Fundacije za šport RS v petek, 7. septembra 2007, prvič pripravila novo promocijsko aktivnost z nazivom: PREDSTAVITEV ŠPORTNIH AKTIVNOSTI ZA OSNOVNOŠOLCE. Priložnost za ....

ŠPORTNE AKTIVNOSTI ZA OSNOVNOŠOLCE

Priložnost za predstavitev športih aktivnosti za osnovnošolce so izkoristili naslednji klubi oz. društva: Košarkarski klub Elektra, Odbojkarski klub Šoštanj Topolšica, Nogometni klub Šoštanj, Namiznoteniški klub SPIN Šoštanj, Ribiška družina Paka Šoštanj, Šahovski klub Šoštanj, Šaleški bridge klub ter Judo klub Velenje.

V času predstavitve, ki je trajala štiri šolske ure, so telovadnico v spremstvu učiteljev obiskali vsi osnovnošolci in se preko praktičnih prikazov seznanili z različnimi športnimi panogami ter z možnostmi vključitve v redno vadbo. Glede na dober odziv osnovnošolcev in sodelujočih športnih klubov oz. društev, je bil med vodstvom Osnovne šole Šoštanj in Športne zveze Šoštanj sklenjen dogovor, da bo prireditev postala tradicionalna.

FOTOGALERIJA!

Omenjeni subjekti: