novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Športna zveza Šoštanj (ŠZŠ) je bil ustanovljena 7.2.1996 z namenom, da povezuje športna društva/klube pri izvajanju večjih in splošno koristnih projektov na lokalnem nivoju. Poleg izvajanja projektov skupnega pomena ŠZŠ vsako leto organizira tudi podelitev priznanj najboljšim športnikom ter organizira največjo športno prireditev na področju občine Šoštanj, Dneve rekreacije. V ŠZŠ je včlanjenih 20 športnih društev/klubov.

 
English
english language
DRUŠTVA IN KLUBI ČLANI ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
FESTIVAL ŠPORTA – ŠOŠTANJ AKTIVNO MESTO 29.5.17 –
PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE ŠOŠTANJ
UPRAVNI ODBOR ŠPORTNE ZVEZE ŠOŠTANJ
 
Iskanje
 
Vreme
Domov >  Novice > Seja odbora Olimpijskega komiteja Slovenije v Šoštanju (18.09.2007) Ostale novice
Število vseh ogledov: 3232

Avtor: Bojan Rotovnik

Na dan velikih poplav v več predelih Slovenije, so se v Šoštanju, natančneje v Vili Široko, zbrali člani Odbora za šport na lokalni ravni Olimpijskega komiteja Slovenije, ki je eden izmed treh temeljih odborov naše krovne športne organizacije. Na sejo so bili poleg ...

Seja odbora Olimpijskega komiteja Slovenije v Šoštanju


Šoštanj, 18. september 2007: Na dan velikih poplav v več predelih Slovenije, so se v Šoštanju, natančneje v Vili Široko, zbrali člani Odbora za šport na lokalni ravni Olimpijskega komiteja Slovenije, ki je eden izmed treh temeljih odborov naše krovne športne organizacije. Na sejo so bili poleg članov odbora in predstavnikov strokovne službe OKS povabljeni tudi regijski predstavniki ter vodje regijskih pisarn OKS. Skupaj je bilo na sestanku prisotnih preko 20 športnih funkcionarjev iz vseh predelov Slovenije, ki so uvodoma v kratkem pozdravnem govoru predsednika Športne zveze Šoštanj natančneje spoznali Šaleško dolino in predvsem Športno zvezo Šoštanj.

Glavna tema sestanka je bila, poleg tekočih zadev, učinkovitost uvedbe regijskih pisarn, ki jih je spomladi pričel uvajati OKS z namenom pomoči športnim zvezam in športnim društvom pri različnih organizacijskih zadevah. Športna zveza Šoštanj, s tem posredno tudi športna društva iz področja Občine Šoštanj, spada v Savinjsko-šaleško regijo, ki ima sedež regijske pisarne v Velenju. Ob tem želimo obvestiti vsa športna društva, da lahko pri različnih organizacijskih in tudi vsebinskih zadevah za pomoč zaprosijo regijsko pisarno oz. vodjo pisarne, Katjo Geršak. Sedež pisarne je v Rdeči dvorani v prostorih Športne zveze Velenje (tel. št. 03/897-54-10).

Seja, ki je potekala skoraj tri ure, je dala kar nekaj zaključkov, ki bodo zagotovo pripomogli k še boljši organiziranosti športa na lokalni ravni. Naj omenimo še to, da niti po stažu najstarejši člani odbora ne pomnijo, da bi kdaj imel ta odbor sejo v Šaleški dolini, čeprav seje potekajo vedno na drugi lokaciji.

Več fotografij v FOTOGALERIJI

Omenjeni subjekti:
ŠPORTNA ZVEZA ŠOŠTANJ

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh