Domov >  Novice > 11. Kolesarski vzpon: Topolšica - Zavodnje - Sleme (13.07.2007) Ostale novice

11. Kolesarski vzpon: Topolšica - Zavodnje - Sleme Kolesarski vzpon, ki bo potekal ob vsakem vremenu, bo v nedeljo, 22. 7. 2007 s štartom 0b 10:30 uri v Topolšici. Dolžina proge je 15 km in je v celoti asfaltirana.

11. Kolesarski vzpon: Topolšica - Zavodnje - Sleme

Prijave sprejemajo na dan prireditve od 8:00 do 10:00 ure pred hotelom Vesna v Topolšici. Štartnina znaša 12 €. Za člane KK Energija in člane ŠD Gorenje, ŠKD TEŠ, je udeležba z priloženo člansko izkaznico brezplačna. Člani ŠD Premogovnik: 50% popusta. IMetniki olimpijske kartice: 10% popusta.

Vsak udeleženec vzpona prejme medaljo, kopanje z 60% popustom in prigrizek na cilju.